Fitnesstoestellen voor intensief buitengebruik

Hendrik Maes

Zaakvoerder

Het begon ongeveer 30 jaar gelden. Ikzelf was net 10 jaar oud geworden.
Samen met mijn vader en mijn 2 broers bouwden we voor mijn verjaardag een optrekstang in de tuin.
 
Het geheel zag er niet uit maar wat een feest. We konden buiten trainen. Het bleek het begin van iets moois.
 
Na de universitaire studies lichamelijke opvoeding en Kinesitherapie richtte ik een multidisciplinaire groepspraktijk op. www.inbalanshaacht.be. Ook de praktijktuin moest er aan geloven. Deze werd ingericht tot een sportief geheel. Een ware buitenfitness avant la lettre.
 
Het succes bracht ons aan het denken. Het idee ontstond om een eigen gecertificeerde, volledig moduleerbare toestellenlijn te ontwikkelen. Het moest de meest robuuste, veelzijdige en budgetvriendelijke constructie op de markt worden. www.buitenfitness.be zag het daglicht. Snel kwam dit in de belangstelling van een aantal gemeenten, fitnesscentra,B&B’s en zorgcentra. Ook heel wat particulieren sprongen mee op de boot.
 
Sporten en bewegen voor jong en ouder blijft een hot topic. Ieder op zijn niveau. Onze privétuin werd een aantal jaren geleden ook omgetoverd tot een sportief paradijsje. Terwijl de kids schommelen, aan de ringen hangen en touwklimmen doe ik mijn dagelijkse pull up oefeningen. Iedereen tevreden🤩.
 
Wenst u meer info over een formule op maat en naar uw wens? Wij helpen u graag verder.

Karl Vercruysse

Personal trainer en docent core

Karl is naast Personal trainer, zaakvoerder van beweegstudio Pura Vida in Keerbergen  en netwerkorganisatie Fitnetbenelux.com  ook betrokken bij het ontwerp, plaatsing en advies van de kwalitatieve buitenfitnesstoestellen van Buitenfitness.be. Service en kwaliteit aan de beste prijs vindt hij belangrijk om elke klant optimaal en eerlijk te kunnen begeleiden naar een geslaagd project.