Buitenfitness.be

Over Buitenfitness.be

Fitnesstoestellen voor intensief buitengebruik

Offerte aanvragen
4,9/5 Google Reviews

Buitenfitness.be powered by Outdoormove

Ons doel is om jou te laten stralen, je sterk te maken voor het leven en je te laten lachen. Voor minder gaan we niet!

We worden geïnspireerd als we jou op een efficiënte, verstandige en aangename manier buiten zien bewegen. Onze droom is om een plezierige atmosfeer te creëren waarin iedereen pijnvrij is en de beste versie van zichzelf kan worden, ongeacht het niveau.


Dankzij het inzicht in de dagelijkse ratrace, geven we jou de kans om actie te ondernemen waar en wanneer dit voor jou kan. We geloven dat bewegen een beloning moet zijn, geen opdracht, en streven naar gezonde en sportieve blijvende transformaties.

De mensen achter de schermen

Ontdek de gezichten achter de schermen van Outdoormove! 

Hendrik Maes

ZAAKVOERDER & BEWEEGEXPERT

Ongeveer 34 jaar geleden begon het avontuur. Op zijn 10de verjaardag bouwde Hendrik , samen met mijn vader en twee broers, een eenvoudige optrekstang in de tuin.
Het zag er misschien niet indrukwekkend uit, maar het was een feest om buiten te trainen.

Na universitaire studies in lichamelijke opvoeding en kinesitherapie, besloot ik een multidisciplinaire groepspraktijk op te richten (in Balans Haacht) Zelfs de praktijktuin werd omgevormd tot een sportieve ruimte, een ware buitenfitness avant la lettre.

 Het succes van de buitenfitness in de praktijk bracht hen op het idee om onze eigen gecertificeerde, volledig moduleerbare toestellenlijn te ontwikkelen met als doel: de meest robuuste, veelzijdige en betaalbare constructie op de markt te brengen. Zo ontstond buitenfitness.be. Al snel trok dit de aandacht trok van gemeenten, fitnesscentra, B&B's en zorgcentra. Zelfs particulieren plaatsten buiteninstallaties voor het hele gezin. Inmiddels hebben we 100den toestellen en complete sportieve zones geïnstalleerd in meer dan 200 gemeenten en steden.

 Sporten en bewegen blijft belangrijk, ongeacht leeftijd. De privétuin werd jaren geleden omgetoverd tot een sportief paradijsje. Terwijl de kinderen schommelen en aan de ringen hangen, doet Hendrik zijn dagelijkse pull-up oefeningen. Iedereen tevreden!

Bert Imbrechts

OPERATIONAL MANAGER

Succesverhalen worden zelden alleen geschreven. Bert Imbrechts is het perfecte voorbeeld van dit gezegde. Intelligent, technisch begaafd, creatief en altijd bereid om hard te werken, Bert is een waardevol lid van ons team.

Zijn nooit aflatende inzet en positieve houding zorgen ervoor dat alles in het perfecte plaatje valt. Bert is niet alleen een technisch genie, maar ook een teamspeler in hart en nieren. Hij begrijpt dat samenwerking essentieel is om doelen te bereiken en projecten succesvol af te ronden.

Met Bert in ons team weten we dat geen uitdaging te groot is en geen obstakel onoverkomelijk.

 Kortom, Bert is niet alleen een belangrijke schakel in ons succes, maar ook een inspirerend voorbeeld van wat mogelijk is wanneer intelligentie, technische vaardigheden en teamwork samenkomen.

Met Bert aan boord maken we niet alleen plannen, maar zorgen we er ook voor dat ze werken.

Waarom Outdoormove?

Maatwerk

Een oplossing op maat nodig? We denken met u mee en bouwen een outdoor fitness park of installatie dat 100% tegemoet komt aan uw noden.

Realisatie van A tot Z

Van offerte tot levering, plaatsing, onderhoud en begeleiding op maat. We voorzien alles van A tot Z. 

Korte leveringstermijn

Dankzij ons eigen magazijn met constante voorraad kunnen we een zeer korte leveringstermijn garanderen na uw bestelling.

Marktleider met eigen plaatsingsdienst

Outdoormove is dé expert in outdoor fitness toestellen en street workout in België met een eigen onderhouds- en plaatsingsdienst.

Veiligheidsgarantie

Al onze toestellen zijn gecertificeerd en voldoen aan de meest hoogwaardige veiligheidsnormen. Dat vertaalt zich in onze garantie. 

Snelle support, direct bereikbaar.  

U kan voor al uw vragen terecht bij één aanspreekpunt. Geen lang antwoord apparaat of call center. Bel ons en je krijgt direct support. 

Ontdek wat onze klanten zeggen

4,9/5 Klantenreviews

"Zeer professioneel team! Uitstekende service en plaatsing. Komen hun afspraken steeds na en zeer kwalitatief materiaal. Sterke aanrader!"

Christel Lambrecht
Buitenfitness klant

"Nu, na enkele jaren, wordt ons toestel nog bijna dagelijks gebruikt. Of het nu gaat om een serieuze trainingssessie voor ons of om de kinderen die als Tarzan aan het touw of de monkey bar hangen, plezier gegarandeerd!"

Karl Vercruysse
Personal trainer en docent core

"Er traint elk ogenblik wel iemand in het Outdoormove-fitnesspark. Zowel jong als oud is ontzettendenthousiast. De gezonde buitenlucht en het sociale contact maken het extra leuk."

Johan
Sportfunctionaris

Benieuw naar ons buitenfitness aanbod?

Download onze gedetailleerde catalogus voor 2023-2024!

Download catalogus

Wilt u meer informatie over onze toestellen?

Wilt u meer informatie over een op maat gemaakte formule of wilt u onze showroom bezoeken? Wij helpen u graag verder.