Demomoment voor outdoor-fitness

HAALTERT – Op maandag 19 augustus worden op het terrein achter de sporthal, gedurende 1 maand, 5 outdoor fitnesstoestellen en een minicomplex voor calisthenics bij wijze van proefproject opgesteld.

Het lokaal bestuur van Haaltert wil, door het realiseren van een waaier van kleinschalige sportfaciliteiten, zoveel mogelijk burgers aanzetten om op regelmatige basis te bewegen en te sporten. Hierbij wordt het accent gelegd op een laagdrempelig sportaanbod dat toegankelijk is voor iedereen.

Proefopstelling

Eén maand lang staan er vijf fitnesstoestellen achter de sporthal in Denderhoutem. Het gaat om deze toestellen: Nordic walker, Pony, Rower, Chest press/elevator, Waistline/step en een minicomplex GTO. Uit de proefperiode moet blijken of er voldoende belangstelling en draagkracht is om toestellen aan te kopen en permanent op te stellen.

Demo

Op maandag 19 augustus om 19 u. is er een pers- en demomoment voorzien. Wie interesse heeft, is welkom voor de demo.

Fotowedstrijd

Kom de toestellen tussen 19 augustus en 19 september testen en post een originele foto op de Facebook-pagina van Sportdienst Haaltert met hashtag #sportersbelevenmeer of mail je foto door naar sportdienst@haaltert.be.

Uit alle inzendingen wordt de meest originele foto met een kleine attentie beloond.

BRON: HTTPS://WWW.NIEUWSBLAD.BE/CNT/BLMEE_04566368

EN HTTPS://WWW.PERSREGIODENDER.BE/INDEX.PHP/PROEFOPSTELLING-OUTDOOR-FITNESS-EN-CALISTHENICS-AAN-SPORTHAL/

Wil je graag samenwerken?

Contacteer ons vrijblijvend om ook jouw project te bespreken.
Contacteer ons