Ontdek Street Workout en Outdoor Fitness in de gemeente Kontich!

Je kunt nu gratis in de buitenlucht fitnessen in Kontich. Dankzij deze nieuwe outdoor fitness en street workout zone is het nog makkelijker om fit en gezond te worden én te blijven.

De Street Workout en Outdoor Fitness zijn 2 zones waarop diverse toestellen staan waarop je oefeningen uit kunt voeren. Deze oefeningen zijn krachtoefeningen en oefeningen waarmee je je atletisch vermogen en stabiliteit verder ontwikkelt. Iedereen traint hier op zijn eigen niveau. De zones zijn voldoende groot om verschillende mensen tegelijkertijd aan het werk te laten.

Voordelen van de oefeningen op de toestellen is dat je verbetering boekt op het gebied van je:

• conditie, controle, kracht, flexibiliteit, snelheid, balans• behendigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie

Sporten is zo heel aantrekkelijk en erg leuk. Buiten sporten op deze toestellen is spelen voor volwassenen:springen, slingeren, klimmen, heffen, gooien, duwen, trekken, rennen en ga zo maar door. Je traint makkelijk je hele lichaam op een natuurlijke manier. Je hoeft je niet te vervelen er is genoeg variatie aan de toestellen.
 

Gebruik
De toestellen zijn voor iedereen toegankelijk vanaf 1,40m. Jong en oud kan hier zijn gading vinden en werken aan zijn/haar fitheid en gezondheid. Het gebruik en betreden is op eigen risico.

Infosessies
Op onderstaande data worden de oefeningen per toestel één voor één uitgelegd en daarna kan iedereen deze onder begeleiding uitproberen.

Op vrijdag 26/04 van 9.30-11 u.

Op zaterdag 27/04 van 9.30-11 u.
Gelieve vooraf in te schrijven via www.kontich.be

Informatiebord
Bij elke zone staat een informatiebord waarop verschillende oefeningen staan uitgelegd. Ook als je nog nooit aan fitness gedaan hebt kan je hier beginnen met trainen.

Nog vragen? Iets stuk?

Neem dan contact op met de sportdienst op het nummer 03 450 78 38 of op sportieve.gemeente@kontich.be

BRON: HTTPS://WWW.KONTICH.BE/STREET-WORKOUT-EN-OUTDOOR-FITNESS

Wil je graag samenwerken?

Contacteer ons vrijblijvend om ook jouw project te bespreken.
Contacteer ons